Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Malatya İl Sağlık Müdürlüğü
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

“Ebeler İçin Güncel Yaklaşımlarla Doğuma Bakış”

Güncelleme Tarihi: 06/02/2018

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü ve İnönü Üniversitesi tarafından imzalanan protokol kapsamında yürütülen “Ebeler İçin Güncel Yaklaşımlarla Doğuma Bakış” eğitimi kapanış töreni; İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Ahmet KIZILAY, İnönü Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Hatice Birgül CUMURCU, Ebelik Bölüm Başkanı ve Eğitim Sorumlusu Sayın Yrd. Doç. Dr. Yeşim AKSOY DERYA, Üniversitemizin değerli öğretim görevlileri, hastanemizin yöneticileri ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleşmiştir.

Başhekimimiz Sayın Doç. Dr. Mehmet KELLEŞ yaptığı konuşmada;

Üniversitemiz ile imzaladığımız işbirliği protokolü kapsamında “EBELER İÇİN GÜNCEL YAKLAŞIMLARLA DOĞUMA BAKIŞ” eğitim programını sonlandırmış bulunuyoruz. Anne adaylarının doğumlarını sağlıklı ve güvenilir şartlarda gerçekleştirmesi, ebelerin doğumlarda daha etkin rol almaları ve normal doğumların yaygınlaştırılmasının amaçlandığı bu eğitim programına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, eğitim programının verimli bir şekilde gerçekleştirilmesi ve katılımcılara maksimum katkı sağlama noktasında ekip anlayışı içerisinde her türlü desteği sağlamaya çalıştık. Eğitimlerin sağlıklı yenidoğanlar ve mutlu annelere vesile olmasını ve üniversitemiz ile işbirliği içerisinde daha nice programlarda buluşmayı temenni ediyorum.” dedi.

İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Ahmet KIZILAY ise yaptığı konuşmada emeği geçen herkese teşekkür etti. Yeni görevine başlayan İl Sağlık Müdürü Sayın Prof. Dr. Recep BENTLİ, Hastane Başhekimimiz Sayın Doç. Dr. Mehmet KELLEŞ ve diğer yöneticileri tebrik etti. Üniversite ve hastane işbirliği ile bu tür faaliyetlerin devam ettirilmesinin önemini vurguladı.

Eğitimde emeği geçenlere teşekkür belgeleri ve başarılı kursiyerlere katılım belgelerinin takdimi ile program sonlandırıldı.

• DSC_2203.jpg
  • DSC_2205.jpg