Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Malatya İl Sağlık Müdürlüğü
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

HASTANEMİZDE CERRAHİ ONKOLOJİ UZMANI GÖREVİNE BAŞLADI.

Güncelleme Tarihi: 25/09/2018

HASTANEMİZDE CERRAHİ ONKOLOJİ UZMANI GÖREVİNE BAŞLADI.

Cerrahi Onkoloji Uzmanı Operatör Doktor Nidal İFLAZOĞLU hastanemizde görevine başlamıştır. Malatya ilinin şu anda tek cerrahi onkoloji uzmanı olan Dr.İflazoğlu 25 Ağustos 2017 tarihinde resmi olarak hastanemizde göreve başladığından beri, pekçok kanser ameliyatı yapmış ve hastalarımızı sağlığına kavuşturmuştur. Branşının temel ilgi alanı yemek borusu(özefagus), tiroid bezi, meme, mide, karaciğer, safra kesesi ve yolları,pankreas, ince barsaklar, kalın barsak(kolon) kitleleri ve kanserleri olan Dr. İflazoğlu, görev yaptığı kısa süre içinde 100 ün üzerinde başarılı kanser ameliyatı gerçekleştirmiştir. Ayrıca başladığı tarihten itibaren ‘onkoloji konseyi’ nin kurulmasına ve haftada bir düzenli olarak toplanmasına öncülük etmiştir. Böylece hastaların çok disiplinli bir yaklaşımla tedavi süreçlerinin yönetilmesi sağlanmış ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kurumsallığının gelişmesine katkıda bulunmuştur. Yaptığı ameliyatların niteliğine bakıldığında; tiroid kanseri, tiroid kanserinde boyun diseksiyonu, kolon ve rektum kanserlerinde açık ve laparoskopik cerrahi, yemek borusu ve mide kanserinde açık ve laparoskopik cerrahi, meme kanserinde mastektomu ve koruyucu cerrahi ve koltukaltı lenf bezleri koruyucu cerrahi, çeşitli kanserlerde tümör azaltıcı cerrahi ve paraaortik lenf nodu diseksiyonu gibi ileri teknik, beceri ve bilgi gerektiren ve Malatya EAH nde ilk defa yapılan ameliyatlar gerçekleştirmiştir. Dr.İflazoğlu haftanın üç günü (Salı,Çarşamba,Cuma) Cerrahi Onkoloji polikliniğinde hasta kabul etmektedir.

• kapak.3.jpg
  • ek-1.jpg