Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlama Eğitimi

Güncelleme Tarihi: 13/11/2018

Malatya il Sağlık Müdürlüğü Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde gerçekleştirilmesi planlanan “Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Tamamlama Eğitimi “12.11.2018 Tarihinde başlayıp 20.11.2018 Tarihinde tamamlanacaktır. 2 Gün teorik 5 Gün uygulama eğitimi olmak üzre 7 gün sürecektir. Sertifika tamamlama eğitim programı hastanemiz ile beraber ülkemizde 5 merkezde eş zamanlı gerçekleştirilecektir. Hastanemiz Sağlık Hizmetleri Müdürü Zehra DOĞAN Ve Başhekim Yardımcımız Ayşegül ALTINTOP GEÇKİL kısa birer konuşma yaptılar. Bu eğitim programının parçası olmak Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi olarak gurur vericidir.

Hastane Yönetimi

• 003.jpeg