Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Yoğun Bakım Hemşire Sertifikasyon Programı

Güncelleme Tarihi: 19/11/2018

Hastanemiz bünyesinde yapılacak olan “Yoğun Bakım Hemşire Sertifikasyon Programı’nın açılış kokteyli yapıldı. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Zehra DOĞAN yaptığı konuşmada; “Malatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi olarak ilkini yaptığımız programdan dolayı gurur ve mutluluk duyuyoruz. Yoğun bakım alanında hizmetin en temel unsuru hemşiredir. Yoğun bakımda çalışan hemşireler ekip çalışmasına yatkın, eğitim ve gelişime açık olan, kriz yönetimi yapabilen, çok yönlü düşünebilen, hasta yakınları ile iletişim kurabilen özelliklere sahip olmalıdır.30 kursiyerin katıldığı yoğun bakım hemşire sertifika programı 19.11.2018 tarihinde başlayıp 28.11.2018 tarihine kadar devam edecektir. Kursiyerlerimize başarılı keyifli eğitimler diliyorum” dedi.
       Başhekim yardımcısı Uzm. Dr. Leman Acun DELEN yaptığı konuşmada; hastanemizde verilen yoğun bakım hizmetleri ve hemşirelerin bu hizmetteki rollerinden bahsetti.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Vahap BOZTEPE yaptığı konuşmada; yoğun bakım alanında yapılan hizmetleri değerlendirdi.

İl içi ve il dışı toplam 30 kursiyerin katıldığı program bu gün başladı.  Keyifli ve verimli bir seminer diliyoruz.

Hastane Yönetimi

• DSC_7609.JPG