ÖZELLİKLİ BİRİMLERDE AFET VE ACİL DURUM EĞİTİM
  • 9 Ağustos 2017 Çarşamba
  • 494 kez okundu.

HASTANEMİZDE ÖZELLİKLİ BİRİMLERDE AFET VE ACİL DURUM EĞİTİM,
 TAHLİYE VE TATBİKATLARI YAPILDI.

Olması muhtemel afet ve acil durumlarda hastanemiz yoğun bakımları, ameliyathaneler ve psikiyatri servisi gibi özellikli birimlerde personelin normal şartlarda düzenlenen eğitimlere katılamamaları ve birimlerindeki hastaların tahliyesinin nasıl yapılacakları hususunda hastanemiz sivil savunma uzmanlığınca yerinde eğitim ve tatbikatlar düzenlenmiştir.

Düzenlenen eğitim ve tatbikatlara bu birimlerde çalışan personelin büyük çoğunluğunun katılımı sağlanmış ve Hastane Afet Planı çerçevesinde Hastanemiz Sivil Savunma Uzmanı tarafından afet ve acil durum eğitimleri verilerek birimlerden yangın söndürme ve tahliye tatbikatları yapılmıştır.

Hastanemizde bulunan yoğun bakımlar ve psikiyatri servisleri ile Beydağı kampüsünde bulunan Ameliyathane ve Yeni doğan Yoğun bakımında yapılan eğitim ve tatbikatlarda hastane imkanları gözden geçirilmiş olup tatbikat sonuç raporları Hastane Yöneticiliğine bildirilmiştir.