Öğrenciler, Sağlık Çalışanlarımızın Tıp Bayramını Kutladı

Güncelleme Tarihi: 16/03/2018

14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ilköğretim okulu öğrencileri, Hastanemiz Başhekimi ve sağlık çalışanlarımızı ziyaret edip çiçek dağıtarak Tıp Bayramını kutladı.

Öğretmen ve öğrencilere ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekimimiz Doç. Dr. Mehmet KELLEŞ: “Bizim için çok anlamlı olan bu günde bizleri unutmayıp ziyaret ederek sergilemiş oldukları bu örnek davranıştan dolayı öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Öğrenciler Başhekimimiz ile sohbet ederek meslekleri ve sağlık alanıyla ilgili merak ettikleri konular hakkında bilgi aldılar. Hastanemiz birimlerini dolaşarak sağlık çalışanlarımızın da Tıp Bayramını kutlayarak hastaneden ayrıldılar.

• DSC_2892.jpg
  • DSC_2896.jpg