Gebe Okulu Eğitimlerimiz Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi: 11/03/2019

Gebe Okulu Mart ayı grubu bugün ilk eğitimini tamamladı. Kadın  Doğum uzmanımız Dr. Murat ALTINDAĞ'IN anlatımı ile başlayan eğitimde gebelik anatomisi ve fizyolojisini, bebek gelişimini anlatan doktorumuz anne adaylarının sorularını yanıtladı.

Eğitim ebelerimizin gebelikte fiziksel değişiklikler, tehlike belirtileri, bağışıklama, günlük yaşam ve daha pek çok konu anlatımıyla devam ederken anne adaylarımızla doğum korkuları üzerine konuştu. Diyetisyenimiz gebelikte, lohusalıkta beslenmeyi ve önerilerini anne adaylarımızla paylaştı. Psikoloğumuz ise anne adayları ile hamilelik/lohusalık psikolojisi üzerine sohbet etti. Sevgili anne adayları siz de ücretsiz doğuma hazırlık eğitimlerimize katılmak için Gebe Okulumuz ile irtibata geçebilirsiniz.

• IMG-20190305-WA0001.jpg
  • IMG-20190305-WA0002.jpg