1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü

Güncelleme Tarihi: 01/10/2019

Yaşlılarımız, tecrübeleriyle geleceğimize ışık tutan, dün ile bugünümüz arasında köprü kuran, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi gelecek nesillere taşımamızı sağlayan en kıymetli varlıklarımızdır.

Kıymetli büyüklerimizin yaşama sevinçlerini kaybetmeden, sağlıkla huzur içinde yaşamalarına katkı sağlamak, hayatlarını kolaylaştırmak hepimizin sosyal sorumluluğudur.

Yaşlılık hayatın kaçınılmaz bir dönemi olarak karşımıza çıkıyor. Kaçınılmaz olan yaşlılık için üzülmek yerine, bu dönemimizi en güzel şekilde değerlendirmenin gayreti içinde olmalıyız.

Hastanemiz, evde bakım hizmetleri birimi; yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç hastalara yönelik sosyal ve psikolojik hizmetleri de kapsayacak şekilde muayene, tetkik, tedavi, tıbbi bakım hizmetlerini evinde sunmaktadır. Şu ana kadar 5200 yaşlı hastamıza ulaşarak yanlarında olduk. Bundan sonraki süreçte de yaşlılarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla tüm büyüklerimizin ‘1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyorum.

Prof. Dr. Erdal AKTÜRK
                                                                                                                                                                                                                                                  Başhekim