T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Kapanış

Güncelleme Tarihi: 31/12/2019

Sağlık alanında ihtiyaç olan nitelikli insan gücü yetiştirmek amacıyla yürürlüğe giren, Sertifikalı Eğitim Yönetmeliği hükümleri doğrultusunda, hastanemizde “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının” ikincisi hastane konferans salonunda düzenlenen kapanış programı ile sona erdi. Kapanış programına, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Abdullah Fahri ŞAHİN, hastanemiz başhekimi Prof. Dr. Erdal AKTÜRK, başhekim yardımcılarımız, müdürlerimiz ve çalışanlarımız katıldı.

Program,  2 Aralık 2019- 31 Aralık 2019 tarihleri arasında hastanemizden 12, ilçe hastanelerinden 9 ve diğer illerden 7 olmak üzere toplam 28 kursiyere; 12 iş günü teorik, 10 iş günü uygulama eğitimleri şeklinde yapıldı.

Törende kapanış konuşmasını yapan Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zehra DOĞAN, bu sertifikalı eğitim programın amacı ameliyathanede çalışan hemşirelere görevlerini etkin ve verimli bir şekilde yürütecek bilgi, beceri ve tutumları kazandırma olduğunu söyleyerek sertifika almaya hak kazanan kursiyerleri tebrik etti.

Başhekimimiz Prof. Dr. Erdal AKTÜRK, Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programında yaptığı kapanış konuşmasında, sertifika alan kursiyerleri tebrik ederek şunları kaydetti: Burada hem pratikte hem de teoride gördüğünüz, aldığınız ve öğrendiğiniz bilgilerin sahada yansıması olur, hepinize çalışma hayatlarınızda başarılar diliyor, tebrik ediyorum.”

Program, protokol konuşmalarının ve sertifika töreninin ardından kokteyl ile son buldu.

• DSC_4587.JPG
  • DSC_4604.JPG