2023 YAZ STAJI DUYURUSU
04 Mayıs 2023

2023 YAZ STAJI DUYURUSU

(Üniversite Öğrencileri İçin)

Kurumumuzda 2023 yaz stajı için öğrenci alımı, https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ sistemi üzerinden yapılacaktır.

Kendisine hastanemiz tarafından teklif gönderilen öğrenciler, gerekli evraklar ve bilgi için hastanemizin internet sitesinden (htpp://malatyaeah.saglik.gov.tr/) bilgi alabilir.

Öğrenci alımında önceliklerimiz :1-Zorunlu Yaz Stajı olan öğrenciler 2-Staj yeri olarak ilk tercihi Malatya olanlar 3- Son sınıflardan başlanarak, alt sınıflara doğru not Ortalamasına göre yapılacaktır.

Teklif göndermediğimiz öğrencilerin kayıt işlemleri yasal olarak mümkün değildir, lütfen ısrar etmeyiniz.

Teşekkürler….

HATANEMİZDE STAJ YAPACAK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE…

Kayıt ve kabul esnasında ortaya çıkan karışıklıkları ve gereksiz kâğıt isafını gidermek amacı ile aşağıda belirtilen tarafımızda bir nüsha kalacak sayıda hazırlanarak giderilecektir.

1-Başvuru Kabul Formu (Okulda Alınacak)

2-Sözleşme (Okuldan alınacak, bazı okullar istemeyebiliyor.)

3-Öğrenci Belgesi (Okuldan veya E-Devletten güncel tarihli)

4-İş Sağlığı ve Güvenliği Katılım Belgesi (Ders olarak alındı ise transkript)

5-Sigorta Belgesi (Öğrencinin okulu tarafından, sigortasının yapıldığına dair e-Devletten veya okulundan alacağı belgeler)

İstemiş olduğumuz belgeler okulları tarafından ıslak veya elektronik imzalı onaylı bir şekilde: Staj tarihli, öğrenci ve okul tarafından belirledikten ve form tam ve eksiksiz olarak doldurulduktan sonra teslim alınacaktır.