2024 YAZ STAJI DUYURUSU
30 Mayıs 2024

HASTANEMİZDE STAJ YAPACAK ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE…

Aşağıda belirtilen belgeler tarafımızda bir nüsha kalacak sayıda hazırlanarak getirilecektir.

1-Başvuru Kabul Formu (Okuldan Alınacak)

2-Sözleşme (Okuldan alınacak, Zorunlu değil, Mümkünse istemiyoruz.)

3- Öğrenci Belgesi (Okuldan veya E-Devletten güncel tarihli)

4- İş Sağlığı ve Güvenliği Katılım Belgesi (Ders olarak alındı ise taranskript )

5- Sigorta Belgesi (4A Hizmet Döküm Belgesi); (Öğrencinin sigortası okulu tarafından yapılacaktır. Sigortasının yapıldığına dair e-devletten veya okulundan alacağı belge, )

6-Öğrenciye ait, Ziraat Bankası İban numarasını, bilgisayardan çıktı olarak öğrenci işlerine verecektir.  Ziraat Bankası Şubesi önemli değil.

** ÖNEMLİ: İstemiş olduğumuz belgeler, okulları tarafından ıslak imzalı veya elektronik imzalı olacak şekilde; Formlar tam ve eksiksiz olarak doldurulduktan sonra teslim alınacaktır.

**Belgeler en geç Haziran ayının 2. Haftası Hastanemizin Öğrenci İşleri Birimine teslim edilmiş olmalıdır.

**ZORUNLU OLMAYAN STAJLAR, KABUL EDİLMİŞ OLSA DAHİ KAYIT ESNASINDA İPTAL EDİLECEKTİR.

Teşekkürler.