Palyatif Bakım Servisin de Tedavi Gören Hastalara Moral Etkinliği Düzenlendi
02 Ocak 2023

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Palyatif Bakım Ünitesi Ekibi tarafından serviste tedavi gören hastalara moral amaçlı yeni yıl eğlencesi düzenlendi.

Palyatif Serviste tedavi gören hastalara yönelik olarak düzenlenen etkinlikte palyatif bakım tedavisi gören hastaların moralinin güçlendirilmesi adına müzik grubunun da destekleriyle yılbaşı kutlaması düzenlendi.

Palyatif Bakım Ünitesi Sorumlu Hekimi ve Geriatri Uzmanı Duygu ERBAŞ SAÇAR, “Hastalarımızdan birisinin aynı zamanda doğum günü olduğu için hem ona sürpriz hem de diğer hastalarımıza moral olsun diye geleneksel hale getirdiğimiz yeniş yıl eğlencesini bu yıl da gerçekleştirdik. Bayramlar, yılbaşları, tatiller günleri hastanede geçen hastalarımıza bir nebze moral ve motivasyon olması için geleneksel hale getirdiğimiz yeni yıl kutlamamızı yaptık.  Hastalarımızın en kısa zamanda sağlıkla taburcu olmaları en büyük istediğimiz. Tüm çalışma arkadaşlarımıza ve hastalarımıza aileleriyle birlikte esenliklerle dolu, sağlıklı, mutlu, bir yıl ve acil şifalar diliyorum” dedi.

Yeni yıl kutlamasına sağlık çalışanları, palyatif bakım hastaları ve yakınları katıldı.

Günün anısına hazırlanan yeni yıl pastası hastalar ve palyatif bakım servisi çalışanları tarafından birlikte kesildi.