Hastanemizde Başarılı Bir Ameliyat Daha Gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 22/03/2019

Hastanemiz Kardiyoloji polikliniğine nefes darlığı şikayeti ile başvuran 24 yaşındaki suriye göçmeni B.M. yapılan tetkiklerde ASD (Atriyal Septal Defekt )tanısı konuldu.

Hasta Kalp ve Damar Cerrahi  Kliniğimize yönlendirilerek operasyon amaçlı  yatırıldı.Hasta açık kalp ameliyatı olması gerekiyordu.Hastanemiz Kalp ve Damar Cerrahi Kliniğinden Op.Dr.Feyzullah GÜMÜŞÇÜ ve Op.Dr.Ertuğrul ERTUĞRUL ‘un yaptığı başarılı operasyonla ;kalbindeki delik kapatıldı.

Ameliyattan sonra hastanın  normal hayatına dönebileceğini ifade eden Op.Dr. Feyzullah GÜMÜŞÇÜ ,doğuştan kalp hastalıklarının bazen gizli kaldığı,bunların içindende en sık ASD denilen kalp kulakçıkları arasındaki deliğin kapanmaması olduğunu söyledi.Bu hastada da geniş bir ASD tespit edildi ve açık kalp ameliyatı yapılarak başarılı bir şekilde tedavi  edildi.

Hastanemizde halen açık kalp ameliyatları başarılı bir şekilde devam etmektedir.

• WhatsApp Image 2019-03-22 at 13.40.57 (2).jpeg
  • 01.jpeg