Hastanemiz 1. Uluslararası Palyatif Kongresine Katıldı

Güncelleme Tarihi: 07/10/2019

İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde ve Türk Yoğun Bakım Derneği işbirliği ile gerçekleştirilen 1.Uluslararası Palyatif Kongresinde, hastanemiz Başhekim Yardımcılarından Uzman Doktor Leman Acun Delen, “Palyatif Bakımda Hasta Hakları” konulu bir sunum yaparak; hasta ile sağlık çalışanları arasında bireysel ve toplumsal düzeyde ortaya çıkan, karşılıklı olarak görev ve sorumlulukları içeren, daha iyi sağlık ortamı için hasta ve sağlık çalışanlarının birlikte sahip çıkması gereken hakların neler olduğunu anlattı.

Hastanemiz, Palyatif Birim Sorumlusu Anestezi Uzmanı Doktor Zeliha Korkmaz Dişli, “Palyatif Bakımda Tükenmişlik ve Çözümleri” konulu bir sunum yaparak; palyatif bakımda görev yapan sağlık çalışanlarının yıpranma, enerji ve güçlerinin azalması sonucunda meydana gelen tükenme durumu ve çözümlerini anlattı.

Hastanemiz, Palyatif Bakım Servisi Hemşiresi Sibel Duman, “Palyatif Bakımda Semptom Yönetimi Hemşirelik Uygulamaları Anoreksiya ve Yorgunluk” konulu bir sunum yaparak; palyatif bakımda yeme bozukluğu ve yorgunlukta hemşirelik uygulamalarını anlattı.

• WhatsApp Image 2019-10-07 at 12.09.54.jpeg
  • WhatsApp Image 2019-10-07 at 12.09.56.jpeg