III. Uluslararası Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi

Güncelleme Tarihi: 10/01/2020

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde olmak üzere Sağlık Bakanlığımız ev sahipliğinde III. Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Kongresi düzenlenecektir.

Nisan ayının ilk günü başlayacak olan kongre de dünyanın pek çok ülkesinden sağlık alanında küresel ve ulusal düzeyde başarılı çalışmalarda yer almış patent ve ödül sahibi bilim insanlar, sağlık bakanları, akademisyenler ve sağlık sektörü paydaşları bir araya gelecektir. Bununla birlikte sektör ile ilgili gelişmelere mercek tutacak olan fuar da kongrede yerini alacaktır.

Üç gün sürecek olan kongre programı hakkında ayrıntılı bilgi almak, bildiri başvurusu yapmak veya katılmak isteyen kişilerin başvurularını www.getat2020.saglik.gov.tr web adresinden yapabileceklerdir.

1-3 Nisan 2020 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan kongre, ilgililere duyurulur.

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Kongresi.JPG