Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı
25 Şubat 2020

Hastanemiz tarafından 19.03.2020-30.04.2020 tarihleri arasında  ''Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Program'' düzenlenecek olup,başvurular 24.02.2020 - 28.02.2020 tarihleri arasında  gerçekleştirilecektir.

Söz konusu kursa; Bu sertifikalı eğitim programına  çocuk ve erişkin acil servislerinde çalışan veya çalıştırılması planlanan hemşireler, hemşire yetkisi almış ebeler ve sağlık memurları (toplum sağlığı) katılabilir. Başvuru yapmak isteyen katılımcılar, yazımıza ekli.''Başvuru formunu'' eksiksiz doldurarak aslı gibidir onaylı mezuniyet belgesi ve kimlik fotokopisi ile birlikte Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvuru yapabilirler.

Programın sorumlusu, iletişim bilgileri ve adres, yazımızda belirtilmiş olup başvuru formu ekte sunulmuştur. Sertifikalı eğitim programı başvuruları 16.07.2019 tarihi itibariyle EKİP uygulaması üzerinden alınacaktır. Uygulamaya giriş https://ekip.saglik.gov.tr adresinden e-devlet aracılığıyla yapılacaktır. Sertifikalı eğitim programlarına başvurmak isteyen personel e-devlet üzerinde bulunan form ile başvuru yapacaktır.

Başvuru işlemlerine yönelik ayrıntılı bilgi,  program sorumlusu ve iletişim numaraları içeren ilan metni, yazımız ekinde sunulmuştur.

Program Sorumlusu

Nejla KIZILTAN