Poliklinik Hizmetleri Hakkında Duyuru

Güncelleme Tarihi: 02/06/2020

1 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN POLİKLİNİKLERDE HASTA KABULÜNE BAŞLANMIŞ OLUP POLİKLİNİK MUAYENELERİ SADECE MHRS SİSTEMİ ÜZERİNDEN ALINACAK RANDEVUYA İSTİNADEN YAPILACAKTIR.

NOT: AMELİYATHANE, BRONKOSKOPİ, ENDOSKOPİ, NÜKLEER TIP VB. GİBİ CERRAHİ OPERASYONLAR VE GİRİŞİMSEL İŞLEMLER ACİL VAKALAR HARİCİ HİZMET VERMEYECEKTİR.

POLİKLİNİK MUAYENELRİNDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KURALLAR:

• HASTANEMİZE MASKESİZ HASTA KABUL EDİLMEYECEKTİR.

(MASKENİZ YOKSA LÜTFEN SİZE EN YAKIN DANIŞMA NOKTAMIZLA İLETİŞİME GEÇİNİZ)

• POLİKLİNİK HİZMETLERİNDE 1,5 METRE SOSYAL MESAFE KURALINA UYARAK BEKLENMELİDİR.

• POLİKLİNİK BEKLEME SALONLARINDAKİ OTURMA ALANLARINDA BİRER BOŞLUK BIRAKILARAK OTURULMALIDIR.

• HASTANE İÇİNDE ELLERİNİZ SIK SIK SU VE SABUN İLE YIKANMALIDIR.

• KOVİD-19 RİSKİNE KARŞI HASTANEMİZDE UZUN SÜRE BEKLEMEMEK İÇİN RANDEVUNUZA 20 DK. ÖNCE GELMENİZ YETERLİ OLACAKTIR.

• HASTANEMİZDE UZUN SÜRE BEKLEMENİZ GEREKİYORSA MÜMKÜN OLDUKÇA AÇIK ALANLARDA VEYA HASTANE BAHÇESİNDE SOSYAL MESAFEYE UYARAK BEKLENMELİDİR.

• MÜMKÜN OLDUKÇA REFAKETÇİ OLMADAN YALNIZ OLARAK HASTANEYE GELİNMELİDİR.

• TIBBİ TANITIM ELEMANLARI VE ZİYARETÇİLER İLE İLGİLİ KISITLAMALARA DEVAM EDECEKTİR.

“RİSKİN ORTADAN KALKMASI GÜÇLÜ TEDBİRLE MÜMKÜN; GÜÇLÜ TEDBİR: SOSYAL HAYATTA HEP BİRLİKTE ALINACAK TEDBİRDİR.

KONTROLLÜ SOSYAL HAYAT: MASKE + SOSYAL MESAFE VE HİJYEN”

ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, SAĞLIKLI GÜNLER DİLERİZ.