T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Temassız Asansör Çağrı Sistemi TÇS-44 İyi Uygulamalar Arasında Seçildi

Güncelleme Tarihi: 22/09/2020

Temassız Asansör Çağrı Sistemi TÇS-44 İyi Uygulamalar Arasında

Temassız Asansör Çağrı Sistemi Sağlık Bakanlığı tarafından iyi uygulama örnekleri arasında gösterildi.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığının sağlık tesislerindeki teşvik edici, ilham verici, özgün örneklerinin yer aldığı Kamu Hastaneleri İyi Uygulama Örnekleri Verimlilik ve Kalite Uygulamalarının gösterildiği sitede “Temassız Asansör Çağrı Sistemi” projemiz örnek olarak yerini aldı.

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Daire Başkanlığı, ülke genelindeki sağlık tesislerindeki iyi uygulama örneklerini değerlendirmiş, Malatya’daki sağlık tesisleri arasında hastanemizin projesi kabul görmüştür.

Kamu alanında bir ilk olarak Hastanemiz Başhekimlik binasında uygulanmaya başladığımız Temassız Asansör Çağrı Sistemi, Koronavirüs salgınına karşı teması en aza indirmeyi amaçlamaktadır. Kısa bir dönem içinde kabin içindeki temassız olarak basılmasını sağlayan sistem entegre edilecektir. İleriki aşamada hastane geneli diğer asansörlere kurulumu yapılacak olan sistem, kullanıcının TÇS-44 cihazının alt kısmına elini yaklaştırdığında sistem otomatik olarak algılamakta ve asansörü çağırmaktadır. Uygulama tüm hastanelerde uygulanabilir niteliktedir.

Ürün teknik bilgileri:

• 1-Cihazımız Asansör sistemine entegre bir şeklide çalışmaktadır.

2- Cihaz Asansör sistemini ve yönetmenliği engel teşkil etmeyecek şekilde tasarlanmıştır.

3- Cihaz Asansör dış çağrı butonlarına paralel bir şekilde bağlantı yapılarak uygulanmaktadır.

4- Cihaz Asansör dış butonlarının çalışmasına engel teşkil etmeyerek aynı anda hem cihazı hem de buton kullanılabilmektedir.

Videoyu izlemek için linke tıklayınız;https://youtu.be/WphxaqsKwxo

Temassız Asansör Çağrı Sistemi.jpeg