T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

ASIRLIK ÇINAR HANİFE NİNE AŞI OLDU

Güncelleme Tarihi: 18/02/2021

107 yaşındaki asırlık çınar Hanife Ninemiz Covid-19 aşısı oldu.

Malatya’da yaşayan 107 yaşındaki, Hanife Nine, evlerine gelen Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Evde bakım birimi tarafından Covid-19 aşısı oldu. Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erdal AKTÜRK ve Evde bakım biriminde görevli sağlık çalışanları ile birlikte Hanife Ninemize evine giderek Kovid-19 2. Doz aşısını yaptılar. Hanife Ninenin başka sağlık sıkıntılarının olup olmadığını sorgulayan Başhekim AKTÜRK Hanife Ninenin şikâyetlerini dinleyerek muayene yaptı. Başhekim Prof. Dr. Erdal AKTÜRK,  Hanife Ninenin Maşallah çok sağlıklı olduğunu, yaşı ile uyumlu olarak ufak tefek sağlık sıkıntıları olduğunu belirtti. Başhekim Prof. Dr. Erdal AKTÜRK, Bir devlet ömrü kadar ömrü olan Hanife Ninenin şikâyetleri için tedavi verdi ve Ninemize Allahtan afiyet ve sıhhat diledi. Ayrıca Hanife Ninemize bakan yakınlarına (Oğlu ve gelinine ) teşekkür etti.

Oğlu Mehmet ŞAHİN "Annesinin 6 çocuk, 15 tane torun sahibi olduğunu ve torununu tonunu gördüğünü söyledi ve bizlere teşekkür etti.

• WhatsApp Image 2021-02-18 at 11.51.53.jpeg
  • WhatsApp Image 2021-02-18 at 11.52.32.jpeg