T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü

Güncelleme Tarihi: 10/11/2021

Cumhuriyetimizin kurucusu ve kurtuluş savaşımızın önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. yıl dönümündeyiz.

Milletimizin hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarma konusunda üstün bir çaba ve mücadele azmi gösteren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikir ve eserlerinden aldığımız ilham, ülkemizi muasır medeniyetler düzeyine ulaştırma hedefi uğrundaki mücadelemizde bizlere daima rehber olmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83. yıl dönümünde; rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.

Doç. Dr. Serdar DENİZ

Başhekim