T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi

14 Kasım Dünya Diyabet Günü

Güncelleme Tarihi: 18/11/2021

Diyabetin Sihirli Halkasına Katkıda Bulunanlar

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endokrinoloji Uzmanı Dr. Lezzan Keskin başkanlığında, 14 Kasım 2021 tarihinde Malatya alışveriş merkezinin önünden saat 10.00’da başlayıp 40 dakika süre ile birlikte hastanemiz önüne kadar devam eden yürüyüş, Malatya bisiklet ve yürüyüş grupları ile birlikte tüm halkımızın katılımları ile desteklendi.

Diyabet için aynı gökyüzü altında umut ile diyabet açısından birlik ve beraberlik ile ortak paylaşıma katkıda bulunduklarını belirten Dr. Lezzan Keskin yaptığı açıklamada özellikle mavi halkanın diyabet için sembolik olan anlamından bahsetti. “Mavi bizim için umut ve gökyüzü; halka ise birlik ve beraberliktir” dedi.

Yürüyüşe en küçüğünden en büyüğüne Malatyalıların katılımı son derece önemlidir. Tüm Malatyalılara teşekkür edilerek yürüyüş sonlandırıldı.

• 2.jpeg
  • 5.jpeg