Hastanemiz ❝Anne Dostu Hastane❞ unvanı almıştır.
24 Mayıs 2024

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda hastanemiz Anne Dostu Hastane unvanı almıştır.

Annelerin gebelik, doğum süreci ve lohusalık dönemlerinde, hasta hakları, güvenliği ve mahremiyetlerini de dikkate alarak takip ve doğumlarının gerçekleştirileceği ortamların hazırlanması amacıyla Anne Dostu Hastane Programı yürütülmektedir. 22.05.2024 tarihinde yapılan değerlendirme ziyareti sonrasında; Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Kadın ve Üreme Sağlığı Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen ‘Ulusal Anne Dostu Hastane Programı’ kapsamında hastanemize Anne Dostu Hastane unvanı verildi.

Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür eder, hastanemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını dilerim.

Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Selçuk SİNANOĞLU

Başhekim