Hastanemizde 2022 yaz dönemi üniversite öğrencileri için staj kayıtları başlamıştır.
17 Mayıs 2022

Kayıtlar cumhurbaşkanlığı kariyer kapısı üzerinden  https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr  başvuru yapan adaylar arasından öncelikli olarak mezun durumdaki adaylar gözetilerek puan sıralamasına göre sıralanmaktadır.  Staja kabul edilen öğrenciler Staj başlangıç tarihi 01.06.2022 bitiş tarihi 15,09,2022 tarihleri arasında okullarının belirttiği iş günü sayısınca stajını tamamlayacaktır.

Öğrenciler başvuru esnasında okullarından alacakları zorunlu stajları olduğuna dair başvuru kabul formu, staj sözleşmesi, öğrenci belgesi ve iş sağlığı güvenliği eğitim katılım belgesi ile öğrenci işleri birimine başvuru yapacaklardır. Staja başlarken ise okulları tarafından sigortalarının yapıldığına dair belge getirmeleri gerekmektedir.

Zorunlu stajı olmayan öğrenciler staja kabul edilmiş olsalar dahi stajları iptal edilecektir.

Ayrıntılı bilgi için 444 56 34  Dahili 1113