Görevlerinden ayrılan Başhekim yardımcılarımız Uzm. Dr. Özlem Çağaşar ve Uzm. Dr. Ömer Genç için veda töreni düzenlendi.
19 Ağustos 2022

Başhekimlik binasında düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, Kamu Hastaneleri Başkanı Fahri Şahin, Başhekim Vekili Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Sinanoğlu, Başhekim Yardımcıları ve Hastane Yöneticileri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, törende yaptığı konuşmada, “Kıymetli hocalarımıza başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz, yolları açık olsun” dedi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, Uzm. Dr. Özlem Çağaşar ve Uzm. Dr. Ömer Genç’e plaket takdim ederek, bugüne kadar verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

İl dışı tayini nedeniyle görevinden ayrılan Uzm. Dr. Özlem Çağaşar ile onkoloji dalında uzmanlık yapmak için görevinden ayrılan Uzm. Dr. Ömer Genç’e hastanemiz bünyesinde göstermiş oldukları başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür eder, bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar dileriz.

Veda