Hastanemizde Kan Bağışı Standı Kuruldu
07 Ekim 2022

Kan Bağışına destek olmak ve farkındalık yaratmak amacıyla Hastanemiz ve Türk Kızılayı iş birliğiyle hastane içerisinde Kan Bağışı standı kuruldu.

Sağlık çalışanlarımız ve çok sayıda gönüllünün bağışta bulunduğu stantta kan bağışı gün boyunca devam etti.

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, hayat kurtarmakla eş değer olan kan bağışlamanın önemine dikkat çekiyor, kan bağışında bulunmaya elverişli herkesi düzenli kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz. Bu doğrultuda başta Türk Kızılayı Malatya Şubesi yönetici ve çalışanlarına olmak üzere kampanyaya destek veren sağlık çalışanlarımız, hasta yakınlarımıza ve standın açılmasında emeği geçenlere de gönülden teşekkür ediyoruz.

18-65 yaş arası sağlığı elverişli olan kişilerin ve çalışanlarımızın gönüllü kan bağışına destek vermesi önemli; bir gün bize de kan ihtiyacı olabilir bilinciyle herkesi kan bağışçısı olmaya bir kez daha davet ediyoruz.