Op. Dr. Mustafa Eroğlu İçin Başhekimlik Binası Önünde Tören Düzenlendi
03 Ocak 2023

Vefat eden Genel Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Mustafa Eroğlu için başhekimlik binası önünde tören düzenlendi.

Başhekimlik binası önünde yapılan törene, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Beytur, Battalgazi Devlet Hastanesi Başhekimi Erol Karaaslan, Malatya Tabipler Odası Başkanı Sezai Demirel, merhumun ailesi, mesai arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Genel Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Mustafa Eroğlu’nun cenazesi başhekimlik binası önüne getirilerek dua edilerek helallik alındı.

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, konuşmasında, Op. Dr. Mustafa Eroğlu için rahmet dileyip, “Bizler razıydık, Allah da razı olsun. Mustafa Hocamız hoşgörüsü, mesleğine sadakati ve hastalara davranışı ile bizlere örnek oldu. İnşallah hastalarına verdiği hizmet mağfiret olarak karşısına çıkar. Allah rahmeti ile muamele eylesin inşallah." dedi.

1990 yılından bu yana hastanemizde hizmet veren ve çok değerli katkılarda bulunan kıymetli mesai arkadaşımız ve büyüğümüz Op. Dr. Mustafa Eroğlu’na Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve Tıp camiasına sabır dileriz.

• DSC_5636.JPG
  • DSC_5627.JPG