Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğünde Görev Değişimi
16 Mayıs 2023

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğünde Görev Değişimi

Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Servet Boyraz’ın ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcımız Nazan Toman’ın görev sürelerinin dolmasıyla birlikte Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü görevine Nuray Dağaşan, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcılığı görevine Ayten Turgut atanmıştır.

Hastane konferans salonunda gerçekleşen devir teslim törenine Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Selçuk Sinanoğlu, Başhekim Yardımcılarımız, hastane yönetimi ve sorumlu hemşireler katıldı.

Sayın Servet Boyraz’a ve Sayın Nazan Toman’a hastanemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Nuray Dağaşan’a ve müdür yardımcımız Ayten Turgut’a yeni görevlerinde başarılar dileriz.

• DSC_5805.JPG
  • DSC_5806.JPG